Досягнення. Проблеми
+5
Алина Иманова
Якимчук Марина
Снежана Воронцова
Билоус Юлия
Діна Болт
Участников: 9
Страница 1 из 1
Досягнення. Проблеми
Досягнення в сфері ІКТ залишають бажати кращого. На даний момент часу мої знання на достатньому рівні. Труднощі виникають з проходженням тестів. Але все ж я розширюю свій багаж знань і наполегливо працюю над вивченням цього предмету.
Діна Болт- Сообщения : 8
Дата регистрации : 2014-10-24
Re: Досягнення. Проблеми
Намагалася досягти мети при вивченні ІКТ, дізналася щось нове для себе, щось повторила, здобула та запамятала певні знання.
Билоус Юлия- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2014-10-05
Я, думаю, що все-таки мій багаж знань став ширшим при вивчені цієї дисципліни. Більше всього запам ятались саме ті роботи і матеріал, що безпосередньо пов язаний з роботою у школі. Безумовно знання дуже корисні та потрібні. Проблеми виникали з обсягом матеріалу, іноді важко було встигнути обробити весь матеріал за один раз.
Снежана Воронцова- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2014-09-28
Проблеми виникають з вивченням нового матеріалу. оскільки я знайомлюсь з різними програмами і їх трудно запамятати.Досягнення: я дізналася де можна застосувати програми. Чому можна навчити дітей.
Якимчук Марина- Сообщения : 17
Дата регистрации : 2014-09-30
Труднощі у написанні портфоліо. На нього не вистачає часу. на мою думку для мене він зайвий.
Якимчук Марина- Сообщения : 17
Дата регистрации : 2014-09-30
погоджуюсь з Маринкою. Проте і Аллу Володимирівну розумію. За допомогою портфоліо вона зможе побачити загальну картину. враховуючи які до нього занесені питання, то побачити там можна буде багато.
Алина Иманова- Сообщения : 21
Дата регистрации : 2014-09-19
для мене труднощі виникають при написання самостійних робіт. не всі теми можна просто взяти і знайти за казаною адресою в області "Літнература". досягнення- дізналась багатенько нових програм та й взагалі матеріала, що стосується ІКТ. Коли шукаєш одни матеріал, "перериєш" купу іншого, щоб його знайти.
Алина Иманова- Сообщения : 21
Дата регистрации : 2014-09-19
Так як я давно могла робити презентації, і вважаю що практична робота яку ми виготовляли до неї кожен раз презентації і вважаю їх зайвими. Для мене є труднощі в том як складати самим тести, і не знаю яку програму використовувати, щоб їх зробити.
Гороховик Катерина- Сообщения : 17
Дата регистрации : 2014-10-20
Труднощі виникають при написання самостійних та прктичних робіт. НЕ завжди можна знайти потрібну інформацію!
Олечка Белоус- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2014-12-11
Есть определенные трудности , но я над ими работаю ! ИКТ это интересно и познавательно.
Розуваева Белла- Сообщения : 6
Дата регистрации : 2014-12-12
Трудности возникали, но я усиленно работала над ими! Вообще изучение ИКТ мне очень понравилось так это очень нужно , интересно и познавательно для учителя!
ВиталинаСкороход- Сообщения : 16
Дата регистрации : 2014-12-13
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: