ІКТ в початковій школі: за і проти
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу

+18
Гороховик Катерина
Елена Тарелка
Олейник Ира
Мерунко Юлія
Нина Мочалова
Таня Савченко
Маша Занковыч
васильева татьяна
Оксамитна Тетяна
Снежана Воронцова
Алина Иманова
Яблуновская Юлия
Якимчук Марина
Инна Бондаренко
Романчук Олександра
Билоус Юлия
Юлія Ткаченко
Admin
Участников: 22

Перейти вниз

Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу Empty Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу

Сообщение автор Admin Вт Окт 14, 2014 10:00 am

До практичної роботи №4

Admin
Admin

Дата регистрации : 2014-09-12

https://zvpy.forum2x2.ru

Вернуться к началу Перейти вниз

Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу Empty Re: Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу

Сообщение автор Юлія Ткаченко Вт Окт 14, 2014 4:38 pm

Мої враження від презентацій фрагментів уроків учасниками курсу дуже гарні. Так як ми набуваємо досвід не тільки від скаладання конспектів уроків а ще й набуваємо досвід проведення їх. І завдяки тому, що учасники курсу виступають зі своїми презентаціями, ми бачимо помилки інших і не допускаємо їх у себе!

Юлія Ткаченко

Дата регистрации : 2014-10-14

Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу Empty Re: Мої враження від презентації фрагментів уроків учасниками курсу

Сообщение автор Билоус Юлия Чт Окт 16, 2014 6:52 pm

Моє враження позитивне, тому що ми забузпечені новітніми технологіями, і це сприяє кращому усвідомленню того що нас оточує, узагальнюємо знання, уміння та навички під час розробки презентації, та її естетичному оформленні. Обовязково враховуємо індивідуальні особливості, вік, фінансовий стан сімї - чи можуть використовувати презентації вдома, та більш широко та грунтовно пізнавати та дізнаватися нове.
Необхідність презентації полягає в досягненні методів та принципів навчання!

Билоус Юлия

Дата регистрации : 2014-10-05

Сообщение автор Романчук Олександра Вс Окт 19, 2014 11:15 am

Переглянув презентацій які були створені учасниками курсу,я була приємно вражена тим що вони грамотно підібрали матеріал,висвітлювали головні думки,які потрібно запам'ятати дітям, граматично все було вірно. Презентацій які створені будуть доречно використані на етапах уроках на яких вони передбачені. Wink
Романчук Олександра
Романчук Олександра

Дата регистрации : 2014-10-12

Сообщение автор Инна Бондаренко Вт Окт 21, 2014 12:36 pm

Мені сподобалися презентації,які створили студенти. Вони були доречними, правельно виконаними, викликали особисто в мене позитивні емоції. Я вважаю завдяки таким презентація діти краще засвоють і запамятають поданий їм матеріал.

Инна Бондаренко

Дата регистрации : 2014-10-21

Сообщение автор Якимчук Марина Вт Окт 21, 2014 7:34 pm

Мої враження від презентації фрагментів уроку досить добре.За допомогою системи KSU Feedback ми можемо створювати різноманітні презентації. Цікаві та емоційні. дітям буде краще працювати на уроці, відповідати, мислити. відтворювати свої думки послідовно і систематично. Завжди потрібно підбирати цікавий матеріал для дітей, різнокольоровий. Працює у дітей наочнообразне мислення. зорова память. презентації полегшують нам урок.

Якимчук Марина

Дата регистрации : 2014-09-30

Сообщение автор Яблуновская Юлия Чт Окт 23, 2014 1:24 pm

Переглянуті презентації мені сподобались. Вони продумані та доречні. Їх спокійно можна використати в навчальному процесі за потребою. Система KSU Feedback дає можливість створювати гарні та змістовні презентації.Ця система розвиває дитяче мислення та дещо полегшує працю вчителя. Я вважаю що дану систему варто використовувати в навчанні.
Яблуновская Юлия
Яблуновская Юлия

Дата регистрации : 2014-09-29

Сообщение автор Алина Иманова Чт Окт 23, 2014 3:26 pm

А я не була такою задоволенною. Знаючи, які уроки та відеопрезентації мої одногрупниці готують на практику,і те що вони приносять на пару, як практичне завдання - "небо і земля". Немає того бажання, зробити для дитини, а лише принести для "зар" в журналі((Дівчата, гадаю згодом ви покажете всі свої уміння!)))*

Алина Иманова

Дата регистрации : 2014-09-19

Сообщение автор Снежана Воронцова Вс Окт 26, 2014 9:48 am

Всі презентації, які я побачила на парі мені сподобались. Я побачила, що вони відповідають обраним темам уроків, що вони продумані, несуть навчальну, розвивальну і виховну мету. Кожна із презентацій давала мені нову ідею для створення і удосконалення своїх робіт.

Снежана Воронцова

Дата регистрации : 2014-09-28

Сообщение автор Оксамитна Тетяна Пн Окт 27, 2014 5:52 pm

Всі презентації фрагментів уроків мені дуже сподобалися! Мене вражає з якою легкістю ми навчилися складати цікаві та доступні фрагменти уроків для дітей з використанням ІКТ. Дівчата показують свою старанність, творчий підхід, наполегливість, знання та вміння.
Оксамитна Тетяна
Оксамитна Тетяна

Дата регистрации : 2014-09-15

Сообщение автор васильева татьяна Вт Окт 28, 2014 8:05 pm

Презентації блискучі,цікаві, доступні. Саме такі як нам трактують вимоги до них. Всім 5!!!!!!!

васильева татьяна

Дата регистрации : 2014-09-29

Сообщение автор Маша Занковыч Вс Ноя 02, 2014 2:15 pm

Презентац11 ц1кав1 , д1вчата стараються, молодц1...Система KSU Feedback нам дуже допомагае й з нею не важко працювати.... для вчител1в - потр1бна штука!!! я бачила багато показ1в презентац1й одногрупниць , можу сказати що й гарних бато й не дуже... 1нколи ми забуваемо про неправильний шрифт, ч1тк1сть малюнк1в , к1льк1сть тексту... але в загальному прзентац11 й матер1ал в них в1дпов1дають вимогам...

Маша Занковыч

Дата регистрации : 2014-11-02

Сообщение автор Таня Савченко Вс Ноя 09, 2014 9:42 am

Переглянуті презентації мені сподобались. KSU Feedback нам дуже допомагає, з нею не важко працювати.Необхідність презентації полягає в досягненні методів і принципів навчання.

Таня Савченко

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор Нина Мочалова Ср Ноя 12, 2014 6:05 pm

Презентації мені дуже сподобались! Дуже чудові! Матеріал підібрано доцільно, правильно, цікаво...Дівчатка просто молодці!!!Smile))
Нина Мочалова
Нина Мочалова

Дата регистрации : 2014-11-12

Сообщение автор Мерунко Юлія Сб Ноя 15, 2014 3:55 pm

Презентації,які я бачила мені сподобались) А саме те ,що більшість презентацій,які зроблені відповідають підібраній темі та меті уроку,кожна презентація несе в собі навчальний характер)

Мерунко Юлія

Дата регистрации : 2014-11-15

Сообщение автор Олейник Ира Вс Ноя 30, 2014 4:58 pm

За допомогою цього курсу особисто я, так як і мої одногрупники дізналися як краще та правильно створити презентацію для того чи іншого предмета, тож мені сподобалися призентації які я бачила, більшість з них виконані методично правильно, та грамотно)

Олейник Ира

Дата регистрации : 2014-11-10

Сообщение автор Елена Тарелка Пн Дек 08, 2014 8:17 pm

Пари,які відведенні на практичні заняття надзвичайно цікаві. Адже кожен готує урок, по своєму уявляє його, підбирає методичний та мультимедійний матеріал. Звичайно атмосфера зовсім інша,проте під час таких занять можна проаналізувати всі плюси та мінуси в роботі, удосконалити свої навички, обмінятися досвідом з одногрупниками Very Happy

Елена Тарелка

Дата регистрации : 2014-09-24

Сообщение автор Гороховик Катерина Вт Дек 09, 2014 7:52 pm

Мої враження від презентацій досить добре, дуже гарні, кольорові, доцільні для дітей, тож з тих презентацій я взяла собі багато заміток яких я не знала.

Гороховик Катерина

Дата регистрации : 2014-10-20

Сообщение автор Сімонович Юлія Віталіївна Ср Дек 10, 2014 9:35 pm

Мені сподобалося багато презентацій, які я переглянула. Всі вони яскраві, деякі з музичним супроводом. Вони всі відповідали тому фрагменту уроку, який обирали студенти.

Сімонович Юлія Віталіївна

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор olgapecan Чт Дек 11, 2014 12:00 pm

Я задоволена вiд презентацiй. Тому що, ми закрiплюемо навички з пiдготовки конспектiв уроку, та родимо урок за допомогою презентацiй ще яскравiшими та доступними для дiтей.

olgapecan

Дата регистрации : 2014-12-11

Сообщение автор Олечка Белоус Чт Дек 11, 2014 5:11 pm

Моє враження позитивне, тому що це сприяє кращому усвідомленню матеріалу!

Олечка Белоус

Дата регистрации : 2014-12-11

Сообщение автор ВиталинаСкороход Сб Дек 13, 2014 4:56 pm

Мои впечатления от презентаций очень хорошие так как я научилась разрабатывать интересные фрагменты уроков и к ним также делать презентации.Это очень интересно.

ВиталинаСкороход

Дата регистрации : 2014-12-13