ІКТ в початковій школі: за і проти
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН».

+11
Сімонович Юлія Віталіївна
Маша Занковыч
Гороховик Катерина
Елена Тарелка
Снежана Воронцова
Оксамитна Тетяна
Алина Иманова
Юлія Ткаченко
Якимчук Марина
Яна Кузьменко
Admin
Участников: 15

Перейти вниз

Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН». Empty Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН».

Сообщение автор Admin Вт Дек 02, 2014 10:04 am

Практическая №9

Admin
Admin

Дата регистрации : 2014-09-12

https://zvpy.forum2x2.ru

Вернуться к началу Перейти вниз

Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН». Empty Re: Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН».

Сообщение автор Яна Кузьменко Вт Дек 02, 2014 4:48 pm

форумы между собой очень перекликаются, поэтому коротко о главном:
- узнала о куче новых программ для детей младших классов;
- научилась их РАЦИОНАЛЬНО применять во время урока и в нужной его части;
- полезен был курс для личных целей, в воспитании моего младшего поколения;
- ну по новым знаниям ещё много можно говорить, скажу в общем: они есть, они полезны, я довольна как слон.
Ко всем прочему, думаю что курс улучшать ничем пока что не стоит, пусть он будет таким, какой он есть сейчас.

Яна Кузьменко

Дата регистрации : 2014-11-20

Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН». Empty Re: Мої досягнення в сфері ІКТ та пропозиції щодо вдосконалення курсу «ІКТ та ТЗН».

Сообщение автор Якимчук Марина Вт Дек 02, 2014 6:49 pm

Всі курми досить хороші.Дуже повчальні і пізнавальні. Добре що я про них дізналася. Дізналася як раціанально їх використовувати та де . мені сподобалочя з ними працювати.

Якимчук Марина

Дата регистрации : 2014-09-30

Сообщение автор Юлія Ткаченко Ср Дек 03, 2014 5:17 pm

як на мене то ці курси дуже гарні. На них я дізналась багато цікавого, а саме про безліч програм для дітей молодшого віку. і як на мене то удосконалювати нічого не потрібно.

Юлія Ткаченко

Дата регистрации : 2014-10-14

Сообщение автор Алина Иманова Чт Дек 04, 2014 6:09 pm

Про досягнення я вже в якомусь форумі писала, а от що стосується порад - то це можна. Як на мене то я б хотіла більше живого спілкування, а ніж "думки на екран". А ще я б запропонувала створювати якісь цікаві проекти- спостереження. Булоб "круто"

Алина Иманова

Дата регистрации : 2014-09-19

Сообщение автор Оксамитна Тетяна Сб Дек 06, 2014 1:36 pm

В процесі вивчення курсу ІКТ я навчилася створювати різноманітні презентації, роздаткові матеріали, складати цікаві фрагменти уроків з використання ІКТ в різних галузях навчання, використовувати навчальні та контрольно-оцінювальні програми, знаходити успіхи та прогалини в своїй роботі та примножила свої знання щодо інформаційного простору, обладнання кабінету інформатики та програмного забезпеченя уроків інформатики.
Щодо вдосконалення курсу, я пропозицій не маю.
Оксамитна Тетяна
Оксамитна Тетяна

Дата регистрации : 2014-09-15

Сообщение автор Снежана Воронцова Вс Дек 07, 2014 8:27 am

Курс ІКТ розширив мій кругозір в плані використання новітніх технологій в педагогічній роботі. Це дає змогу робити уроки більш  сприятливими для засвоєння програмного матеріалу і дуже допомагає в роботі вчителю. Набуті знання будуть завжди потрібні і актуальні, тому що наш технічний світ продовжує розвиватися і вдосконалюватися. Пропозиція одна - це більше "живого" пояснення викладача, тому що об єм роботи великий, і дуже важко в усьому розібратися самостійно і швидко, через це знання засвоюються з деякими прогалинами.

Снежана Воронцова

Дата регистрации : 2014-09-28

Сообщение автор Елена Тарелка Пн Дек 08, 2014 7:30 pm

Вивчення курсів ІКТ та ТЗН, необхідно мені як майбутньому педагогу. Адже саме під час вивчення цих методик, я ознайомилась з різними навчальними програмами для дітей,які потрібно використовувати на уроках інформатики. Удосконалила навички у плануванні та складанні конспектів уроків, поглибила свої знання щодо структури уроку інформатики,розширила свій кругозір щодо використання компютера у роботі вчителя. Практично вчилася створювати презентації відповідно до теми уроку, користуватися програмами для контролю та перевірки знань учнів, спостерігала за роботою своїх одногрупників,аналізувала їх здобутки у роботі.
А на рахунок вдосконалення,треба або зменшити кількість матеріалу який вичається,або збільшити кількість годин, так як обсяг інформації великий і не завжди вдається встигнути за темпом вивчення. матеріалу Wink

Елена Тарелка

Дата регистрации : 2014-09-24

Сообщение автор Гороховик Катерина Вт Дек 09, 2014 8:14 pm

На мою думку всі курси по своєму хороші і цікаві, тож для подальшої роботи щоб було щось іще цікавіше.

Гороховик Катерина

Дата регистрации : 2014-10-20

Сообщение автор Маша Занковыч Ср Дек 10, 2014 12:11 pm

Мені курс дуже сподобався, я навчилась краще організовувати свої уроки, використовуючи цікаві презентації , комп'ютерні програми.... Але дуже багато матерілу , який запропонований для вивчення, який не встигаєш весь запам'ятати,опрацювати. А взагалі все вийшло, Дякуючи Аллі Володимирівній за її допомогу, старання, підтримку, хіх і оцінки

Маша Занковыч

Дата регистрации : 2014-11-02

Сообщение автор Сімонович Юлія Віталіївна Ср Дек 10, 2014 6:17 pm

Як на мене, то курс дуже цікавий. Він необхідний вчителю у всіх критеріях. Я здобула вміння розробляти презентації, складати цікаві уроки, використовувати комп`ютерні програми в навчальному процесі. Щодо вдосконалення курсу,то мені здається краще було б якимсь чином стимулювати начання студентів.

Сімонович Юлія Віталіївна

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор васильева татьяна Ср Дек 10, 2014 7:52 pm

Куурс нормальний і потрібний))))Нам всі знання знадобляться в роботі))))А саме при проведені уроків інформатики))))Можна булоб побільше практики, тільки різноманітної і цікавої))))))

васильева татьяна

Дата регистрации : 2014-09-29

Сообщение автор olgapecan Чт Дек 11, 2014 12:12 pm

Курс добрий та корисний. Вiн допомагае вчителю пiдготовляти урок бiльш яскравiшим та доступним.

olgapecan

Дата регистрации : 2014-12-11

Сообщение автор Ксенія Федющенко Пт Дек 12, 2014 8:52 am

я оволоділа знаннями з багатьох цікавих, раніше невідомих мені темах по ІКТ, навчилася впроваджувати ІКТ в свою професійну діяльність, тобто навчилася створювати цікаві презентації до різних уроків, також навчилася створювати тести для перевірки знань учнів, навчилася робити свої виховні години для дітей та батьківські для батьків цікавими та різноманітними за допомогою ІКТ

вважаю, що даний курс дуже потрібний для педучилищ, адже він дає змогу пізнати стільки нового в цій потрібній сфері

Ксенія Федющенко

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор ВиталинаСкороход Сб Дек 13, 2014 4:26 pm

Мои достижение в сфере ИКТ выше средних. Я научилась делать презентации, научилась складывать фрагменты уроков,научилась делать тесты для разных предметов,приобрела знаний про ИКТ, которые пригодятся мне в учительской деятельности.

ВиталинаСкороход

Дата регистрации : 2014-12-13