ІКТ в початковій школі: за і проти
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів

+17
Гороховик Катерина
Елена Тарелка
Снежана Воронцова
Олейник Ира
Яна Кузьменко
Якимчук Марина
Маша Занковыч
Нина Мочалова
васильева татьяна
Романчук Олександра
Оксамитна Тетяна
Таня Савченко
Дарья Матакова
Билоус Юлия
Алина Иманова
Юлія Ткаченко
Admin
Участников: 21

Перейти вниз

Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів Empty Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів

Сообщение автор Admin Пн Ноя 03, 2014 6:50 pm

До практичної роботи №6

Admin
Admin

Дата регистрации : 2014-09-12

https://zvpy.forum2x2.ru

Вернуться к началу Перейти вниз

Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів Empty Re: Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів

Сообщение автор Юлія Ткаченко Вт Ноя 04, 2014 2:12 pm

Мої досягнення в ІКТ є гарними. Так як труднощів майже не має то щоб уникнути отих "майже" потрібно виконувати все вчасно та якісно.

Юлія Ткаченко

Дата регистрации : 2014-10-14

Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів Empty Re: Мої досягнення в ІКТ та поради в подоланні труднощів

Сообщение автор Алина Иманова Чт Ноя 06, 2014 3:02 pm

Як таких, грандіозних прогресів у пізнанні інноваційних технологій, у мене нажаль невиникло(Проте можу сказати, що більш глибше дізналась, де можна застосувати ІКТ. Великих труднощів не було. Інколи тести поганенько пишеш, проте це все через те, що не повторюєшь, або взагалі не відкриваєш лекцію. Тому, вчити, вчити і ще раз вчити!!)))Всім гарних оцінок)

Алина Иманова

Дата регистрации : 2014-09-19

Сообщение автор Билоус Юлия Сб Ноя 08, 2014 6:52 am

Навчилася ефективно викристовувати ІКТ в навчально- виховному процесі, удосконалила інформаційне зростання компютерної грамоти, мотивувала до подальшого розвитку.
Хотілося б поділитися своїм досвідом з даного питання. Успішне вирішення багато в чому залежить від готовності учня сприймати новітні інформаційні та комунікаційні технології, розуміти їх необхідність не тільки у майбутній професійній діяльності, а й у суспільному житті. Реалізовувати, вирішувати її намагаюся в захоплюючій, цікавій формі, поєднуючи з інноваційними методами. Тому формування інформаційної культури має починатися ще з молодшого шкільного віку.

Билоус Юлия

Дата регистрации : 2014-10-05

Сообщение автор Дарья Матакова Сб Ноя 08, 2014 9:17 am

Ну трудностей в принципе у меня как таковых не было, но я могу сказать- больше узнала где можно использовать технологии( за частую на таких уроках( как: чтение, природоведение и т. д.)), уже более грамотно делаю презентации и много другого. Ну а на счет пар ИКТ, это действительно что тесты мы проходим ужасно, и не потому что нам трудно, а потому что мы не читаем лекции)
Дарья Матакова
Дарья Матакова

Дата регистрации : 2014-09-30

http://vk.com/dasha_matakova

Сообщение автор Таня Савченко Вс Ноя 09, 2014 9:49 am

Я навчилая за допомогою новітніх технологій зацікавлювати учнів у навчанні, за допомогою ІКТ підвищується якість знань учнів , коли вони самостійно засвоювали навчальний матеріал, використовуючи ПК.
У початковій школі ІКТ можна використовувати на будь-якому етапі уроку: у процесі перевірки домашньої роботи, актуалізації знань, вивчення нового матеріалу, закріплення, повторення вивченого, контролю, оцінювання.

Таня Савченко

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор Оксамитна Тетяна Вс Ноя 09, 2014 11:22 am

В процесі вивчення курсу ІКТ я навчилася створювати різноманітні презентації, роздаткові матеріали та складати цікаві фрагменти уроків з використання ІКТ в різних галузях навчання.
Звичайно, процес вивчення курсу викликає багато труднощів. Найголовніші труднощі були в написанні самостійних робіт на комп'ютерна перевірка знань. Адже написання самостійних робіт потребує багато часу, постійне користування ресурсами інтернет та вміння аналізувати та синтезувати знайдений матеріал. Виконання комп'ютерної перевірки потребує детального вивчення матеріалу лекції та читання додакової літератури, або використання інтернет ресурсів, не завжди вдається в повній мірі виконати всю цю підготовку.
Для того, щоб успішно виконати комп'ютерну тестову перевірку потрібно уважно прочитати текстовий матеріал лекції та повторити знання роботи в програмах Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Publisher та інші.
Оксамитна Тетяна
Оксамитна Тетяна

Дата регистрации : 2014-09-15

Сообщение автор Романчук Олександра Вс Ноя 09, 2014 12:32 pm

Мої досягнення значно підвищилися)я навчилась удосконалювати свою працю,тепер вона стала більш цікавішою для дітлахів)особисто для мене було важливо те що я розширила свій кругозір, стосовно новітніх технологій і їх використанняLaughing alien
Романчук Олександра
Романчук Олександра

Дата регистрации : 2014-10-12

Сообщение автор васильева татьяна Вт Ноя 11, 2014 7:50 am

Мої оцінки і знання значною мірою поповнились і збагатились, розширився коругозір я стала більше користуватися компютером як засобом навчання.....а труднощі долаю тим що попереду екзамен а там червоний диплом (якщо отримаю) і сама себе підштовхую щось робити. А щоб не було хвостів потрібно все вчасно здавати.........учиться , учиться і щераз учиться
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

васильева татьяна

Дата регистрации : 2014-09-29

Сообщение автор Нина Мочалова Ср Ноя 12, 2014 5:54 pm

Комп’ютерні технології відкрили для мене нові можливості для створення ілюстративного матеріалу, різноманітних презентацій і т.д. За допомогою таких засобів навчання на практиці в школі, легше учням викладати навчальний матеріал. Вони так краще розуміють та запам’ятовують матеріал. А сприймання інформації – важливий етап засвоєння матеріалу, від нього залежить правильне формування понять. Тому завдяки використанню ІКТ в навчальному процесі, мої досягнення значно підвищилися. Wink
Нина Мочалова
Нина Мочалова

Дата регистрации : 2014-11-12

Сообщение автор Маша Занковыч Пн Ноя 17, 2014 2:08 pm

Курс ІКТ є дуже корисним для вчителя, я удосконалила свої вміння працювати з комп'ютером, з різноманітними програмами, які в подальшому я впевне, що знадобляться ще не раз, я навчилась створювати цікаві презентації і демонструвати їх... Тож моя порада: працюйте над собою, удосконалюйте свої вміння, розвивайтесь всестороннььо

Маша Занковыч

Дата регистрации : 2014-11-02

Сообщение автор Якимчук Марина Вт Ноя 18, 2014 5:24 pm

Деколи виникали труднощі. Але завждти находила їм певну заміну. Ніколи не потрібно накопичувати матеріали, завжди виконувати все вчасно.ІКТ мені допомагло тим.що я дізналася що існують різні програми та як ними користуватися і де використовувати.Також були труднощі у написання тестів. Вчиш одне. а проходиш не так як завчив.

Якимчук Марина

Дата регистрации : 2014-09-30

Сообщение автор Яна Кузьменко Вт Ноя 25, 2014 6:27 pm

Как таковых новых интересных фактов про ІКТ я не узнала, возможно в некоторых моментах обогатила свои "информационные склады". интересный конечно предмет и если в нём копаться намного глубже чем мы изучаем, то можно узнать ещё оооооочень много новой информации, которая обязательно пригодиться нам как в жизни, так и в работе по специальности, тобишь во время проведения урока. во избежание проблем которые могут возникнуть при изучении данного предмета, нужно пользоваться подсказками различных дополнительных источников, основной литературы и самое главное: не боятся задавать вопросы и уточнять непонятные моменты у преподавателя данного предмета.

Яна Кузьменко

Дата регистрации : 2014-11-20

Сообщение автор Олейник Ира Вс Ноя 30, 2014 7:20 pm

На уроках ІКТ я вдосконалила свої знання з методик, дізналася на яких етапах уроку краще застосовувати ІКТ, та уточнила як правильно їх використовувати.
Щоб подолати труднощі у засвоєні методик необхідно систематично освоювати матеріал курсу, і використовувати знання на практиці, і тоді не буде жодних труднощів))

Олейник Ира

Дата регистрации : 2014-11-10

Сообщение автор Снежана Воронцова Вс Дек 07, 2014 8:51 am

Під час вивчення ІКТ я значно розширила свої знання, які ми вже тисячу разів повторяли в попередніх форумах. Добре, що є такий предмет. Всі навички корисні і потрібні. Всі знання знадобляться. Розвиватися і цікавитись цим безумовно потрібно, щоб бути ерудованим, розумним і головне СУЧАСНИМ вчителем. Подолайте свою лінь і буде вам щастя.

Снежана Воронцова

Дата регистрации : 2014-09-28

Сообщение автор Елена Тарелка Пн Дек 08, 2014 6:22 pm

Під час вивчення курсу ІКТ я в більшій мірі удосконалювала свої навички у складанні конспектів уроків,а також матеріального забезпечення до нього. В процесі виконання практичних робіт, я навчилася підбирати необхідний матеріал для створення презентацій.
Удосконалила свої навички у безпосередньому створенні( підбирати кращий фон, фільтрувати матеріал, знаходити чіткі та доступного розміру зображення). Тому я вважаю, що вивчення цієї методики є необхідною для становлення професіонального вчителя.
А для подолання труднощів, як і говорили попередні учасники,потрібно все вчасно здавати, вміти знаходити потрібну інформацію в мережі Інтернет, слухати лекції педагога,та готуватися до тестового контролю. Адже саме ці знання знадобляться нам у подальшій педагогічній роботі.

Елена Тарелка

Дата регистрации : 2014-09-24

Сообщение автор Гороховик Катерина Вт Дек 09, 2014 7:32 pm

Я на уроках дізналася багато цікавого, розширила свої знання. Тож так само як говорила Сніжана, добре що є цей предмет, студенти не тільки більше дізнаються а й засвоюють свої знання на практичних і самостійних роботах.

Гороховик Катерина

Дата регистрации : 2014-10-20

Сообщение автор Сімонович Юлія Віталіївна Ср Дек 10, 2014 9:48 pm

Я навчилася раціонально використовувати ІКТ на уроках, розвивати критичність до мультимедіа матеріалів; творчо підходити до побудови та проведення уроку.Навчилася виховувати культуру електроного спілкування.
Поради від мене: вчасно робити самостійні роботі, так як без них не напишеш тести.

Сімонович Юлія Віталіївна

Дата регистрации : 2014-09-22

Сообщение автор olgapecan Чт Дек 11, 2014 11:56 am

Я по уроку iнформатики маю труднощi. Тому що не одразу зрозумiла мету завдання, i виконувала все не вчасно.

olgapecan

Дата регистрации : 2014-12-11

Сообщение автор Олечка Белоус Чт Дек 11, 2014 5:12 pm

На мою думку досягнення в ІКТ є гарними. Так як труднощів майже немає.

Олечка Белоус

Дата регистрации : 2014-12-11

Сообщение автор ВиталинаСкороход Сб Дек 13, 2014 4:53 pm

Мои достижения хорошие, во время изучение я приобрела очень много знаний. Предмет очень интересный , полезный для учителя.

ВиталинаСкороход

Дата регистрации : 2014-12-13